Маша Єфросініна поділилась правилами переходу в холодний період

0

Маша Єфросініна – відома українська актриса, телеведуча, громадський діяч. Це не тільки успішна бізнес-леді, але й розкішна жінка. Час від час телеведуча ділиться корисними порадами на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

 

Пропонуємо вам ТОП-5 правил переходу в осінній період від Маши Єфросініної:

  1. Приходити на консультацію до свого терапевта. Осінь та весна – періоди загострень всіх хронічних захворювань та проблем. Тому краще в такий період перевірити стан свого здоров’я, показатися терапевту, здати необхідні аналізи і тоді спокійно насолоджуватися затишком атмосферної осені.
  2. Контроль солодкого. Як тільки починає холодати, ми, як правило, починаємо поправлятися. І якщо влітку з’їдений шматочок пирога можна було “виходити” парком, то восени не дуже-то і хочеться витрачати час на прогулянки.
  3. Лягати спати раніше. Важливо дати своєму організму необхідні дві години до півночі – тоді сон і міцніший і ефективніший. Краще подивитися на одну серію менше улюбленого серіалу, але лягти на годину раніше звичного.
  4. Одягатися красиво та яскраво. Життя в сучасному світі так влаштовано, що ми переходимо з купальника в пуховик, а з пуховика в босоніжки. Саме тому ті рідкісні тижні міжсезону краще використати з користю – одягатися яскраво, стильно та красиво.
  5. Спорт. Звичайно, в такий період тяга до руху значно зменшується. Не обійдеш пів міста, як це було влітку, а швидше викличеш таксі або скористаєшся громадським транспортом. Тому одне-два тренування в день просто необхідне. Але знайдіть собі заняття до душі – ненависні фізичні вправи тільки погіршать ситуацію.
Share.

Leave A Reply