Лідеру “Океану Ельзи” – 45: ТОП-10 яскравих цитат музиканта

0

Сьогодні, 14 травня, свій 45-й день народження святкує легендарний український музикант, вокаліст, автор пісень гуту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук. 

Всі знають Святослава не тільки, як талановитого музиканта, але і як розумного й освіченого чоловіка. Його думки і висловлювання стають популярними не тільки серед шанувальників. Згадуємо про найяскравіші цитати артиста в його день народження, пише Сьогодні.Lifestyle.Святослав Вакарчук

“Чоловік повинен вчитися бути чоловіком. Бути ним з народження, фізіологічно – це одне, а бути ним поруч із жінкою – інше. Твоїй жінці має бути затишно поруч з тобою, спокійно і цікаво. Вона повинна відчувати себе захищеною. Тоді і тобі з нею буде добре”.

“У жінці головне для мене – людські якості, глибокий внутрішній світ. Якщо я бачу, що жінка – індивідуальність, що такої більше ніде немає, вона одна така на світі, це підсилює мій потяг до неї”.

“Кохання – це кращі вітаміни для душі. Щоб ваша душа була здорова, приймайте їх регулярно”.

Святослав Вакарчук

Відповідь на питання “У чому сенс життя?”: – “Я трошки різкувато відповім, але я думаю вам сподобається. От якби вам сьогодні сказали, припини жити прямо зараз, ви б погодилися? – Ні. Ось ви і відповіли на своє запитання”.

“Музиканти поза політикою – це не про мене. Я вважаю: ти громадянин, і якщо ти можеш впливати, якщо тебе слухають люди, якщо ти маєш фінансові можливості, соціальні можливості, громадські, то не використовувати їх на благо країни – це, щонайменше, я б сказав недбалість”.

“Ви повинні вміти не боятися ризикувати. І це теж складна річ, яку багато людей не вміють робити і користуватися нею. Це не означає, що треба бути безвідповідальним, але без уміння ризикувати, успіху ти не досягнеш”.
Святослав Вакарчук

“Гармонійна родина – та, де немає головного. Або ролі міняються в залежності від сфери життя. Єдина річ, яку не можна ділити, – виховання дітей. Тут відповідальність абсолютно рівноцінна”.

“Патріотизм – це любов. Люблять не за щось, а тому що не можуть не любити. Не дивіться на Україну, як на землю своїх батьків. Дивіться на неї, як на землю своїх дітей. І тоді прийдуть зміни”.

“Страх – головний противник українця. Страх, що завтра стане гірше, ніж сьогодні. Страх, що все заберуть. Страх змінитися і припинити боятися”.

“Я не стільки хочу підкорити той Еверест, який на мапах знаходиться між Непалом і Китаєм, скільки я хочу підкорити свій власний. Залишилося тільки зрозуміти, що є тим власним Еверестом”.

Share.

Leave A Reply