Зустрічайте новий номер глянцевого журналу “Like” у продажу

0

Неймовірний та яскравий 27-ий номер улюбленого глянцевого видання “Like” уже в продажу. Шукайте наш глянець в усіх мережах продажу преси Західної України. Ще більше цікавих статей, ще більше зіркових інтерв’ю, ще більше креативних фотосесій у новому номері. 

Шалені, драйвові й мегапопулярні… Їхні ритми зводять із розуму мільйони шанувальників, кліпи б’ють рекорди за кількістю переглядів, а музика звучить на радіостанціях усього світу. Гурт «Время и Стекло» ексклюзивно для журналу “Like” про яскраві моменти 2019-го, відверті фотосесії та головні спокуси.

Діти зараз дорослішають рано. І для більшості головним експертом та помічником у вивченні інтимних питань є гугл. Однак перший раз – це дуже важливо. Що потрібно знати юним Ромео та Джульєттам про старт сексуального життя від експертів “Like”.

У нього неймовірна харизма, шалена енергетика та море ідей. Він смачно розповідає та ще смачніше готує. Відомий кулінарний експерт Євген Клопотенко в інтерв’ю журналу «Like» розповів про кулінарну декомунізацію, неповторність українського борщу та про те, чи планує коли-небудь змінити сферу діяльності.

Ukrainian Fashion Week – Рушійна сила української модної-індустрії.Свято постмодернізму під час цього сезону влаштували українські дизайнери. У своїх колекціях вони пропонували переосмислити та поєднати рейверський рух та будуарну витонченість, філософію та містичну готику. П’ятірка актуальних тенденцій, у свіжому глянці.

Мені це подобається!

Зустрічайте новий "Like" уже в продажу❤️

Posted by Like Журнал on 2019 m. lapkričio 19 d., antradienis

 

Share.

Leave A Reply