Діснейленд – свято, яке завжди з тобою

0

У дитинстві практично кожен з нас мріяв потрапити у місто дитячої казки – Діснейленд. Але якщо ви вірите, що дорослим не хочеться у цю казку також, то ви просто наївні. Діснейленд підкорює всіх: від 2-х до 90!

Паризький Діснейленд працює цілий рік, проте найкраще відвідувати його у квітні або в першій половині осені. Влітку ви будете засмучені і роздратовані величезними чергами на атракціони, так само, як і на вихідних. Так що у будні (краще вівторок або середа) плануйте поринути у свято емоцій. Вражень буде ще більше, якщо не поспішати вертатися у Париж, а залишатися на ночівлю в одному з діснейлендівських готелів.

Щоб даремно не гаяти час на черги біля кас, раджу купувати квитки заздалегідь на сайті, у книжкових магазинах “Fnac”, у магазині “Дісней” на Єлисейських полях.

Дістатися до парку розваг можна за півгодини на метро або приміськими потягами в напрямку Marne-la-Vallee, які відправляються кожні 15 хв.

У Парижі Діснейленд розділений на дві частини: Парк Діснейленда і Парк-студія Волта Діснея.

Першим зустрічає відвідувачів замок сплячої красуні з високими рожевими баштами. Це чарівний вхід в казку. Далі парк ділиться на п’ять тематичних зон залежно від віку і мультиплікації, якій вони присвячені: Країна фантазій, Країна мандрів, Прикордонна країна, Країна відкриттів і, безпосередньо, Парк-студія.

Спасибі, що жива!

На усій території безліч атракціонів і кожен вибирає свою дозу адреналіну. Ми почали з атракції “Політ на Місяць” не тільки тому, що там була найдовша черга, але й завдяки розмовам щодо її закриття найближчим часом.

 

Я звикла до швидкісних карколомних гірок, де перехоплює подих і під акомпанемент суцільного вереску ти стрімко летиш вперед, а потім падаєш вниз у тотальній ейфорії. Проте відчуття після польоту на Місяць – це щось…

У повній темряві твоє крісло набирає шаленої швидкості, тіло, буквально, впаяне в крісло. З якимись несамовитими кульбітами несе вгору. Враження, що ти ось-ось загубиш свою голову, викликає справжню панічну атаку і одне-єдине бажання – зупинити це божевілля. Різка зупинка дає можливість розплющити очі, набрати повітря, побачити великий (чомусь усміхнений?!) Місяць. А може це тільки здається… Зітхнути з полегшенням і… в цю ж мить, Господи Милосердний, рухнути в чорну безодню, прірву, тартарари, подумки прощаючись із білим світом!

Після атракції бачиш на обличчях відчайдухів різні емоції: хто плаче, хто скаче, хто кайфує, хто в істериці і над усім цим в одній тональності лунає “Oh my God!”.

Не даремно біля таких атракціонів можна побачити телефони виклику лікарів і дефібрилятор!

Перед поїздкою в Діснейленд радимо ознайомитися з інформацією на сайті, спланувати відвідування атракцій. Тоді буде більше можливостей побувати саме там, де вам буде цікаво, й не витрачати намарно дорогоцінний час.

Але найцікавіше подія – це вечірнє шоу, грандіозний парад, карнавал діснеївських персонажів із шокуючим світлом та музичним оформленням. Зашкалюючий драйв у дітей та дорослих.

Share.

Leave A Reply