Джонні Депп отримає повний гонорар за “Фантастичних звірів 3”, у яких не буде зніматися

0

На днях у ЗМІ просочилась інформація про те, що Джонні Депп не буде зніматися в продовженні “Фантастичних звірів”, де він грає центрального персонажа – Геллерта Грін-де-Вальда. Сам Депп повідомив, що залишив проєкт “на прохання” студії Warner Bros., яку, ймовірно, не влаштували справи навколо скандального розлучення Джонні Деппа і Ембер Герд, повідомляє Сьогодні.Lifestyle.

Однак свій гонорар за третій фільм актор все ж отримає. За умовами контракту студія зобов’язана виплатити акторові восьмизначний гонорар за фільм, незважаючи на те, що він встиг знятися лише в одній сцені, і взагалі його замінить інший актор. Про це пише The Hollywood Reporter.

Коли Депп вперше з’явився в образі Грін-де-Вальда в “Фантастичних звірях” у 2016 році, багато фанатів висловили обурення, так як на той час Депп вже кілька разів звинувачувався в домашньому насильстві. У 2017 році на його захист встали Дж. К. Роулінг, режисер Девід Йейтс та студія Warner.

Крім того, ЗМІ зазначають, що вплинула на звільнення Джонні і зміна керівництва студії (концерн AT&T об’єднався з Time Warner, що володіє Warner Bros.), яке дуже погано відноситься до будь-якого роду скандалів.

Вихід фільму “Фантастичні звірі 3” очікується влітку 2022 року. Персонажа Джоні Депп не будуть прибирати зі сценарію – Warner Bros. мають намір взяти іншого актора.

Share.

Leave A Reply