Атмосферно й затишно: ТОП-20 порад, як провести ідеальну осінь

0

Осінь —  прекрасна і неймовірна пора. Вона радує нас красивими барвами та прекрасними краєвидами. Осінь —  це час творчості і натхнення. Але людство чомусь сприймає цю пору року найбільш депресивно —  осіння хандра повністю поглинає їх. Все через те, що вони неправильно розподіляють свій час і не тим займаються. 

Для того, щоб ця осінь стала незабутньою, пропонуємо вам ТОП-20 ефективних порад, як провести ідеальну осінь.

Приготуйте шарлотку. Знайдіть в мережі рецепт, який вам найбільше до душі і спечіть цю “осінню” страву, навіть якщо ви раніше цього ніколи не робили. І сам процес, і результат вам неодмінно сподобається. Потім смакуйте своїм кулінарним витвором і за чашечкою ароматної кави читайте улюблений журнал “Like”.

Зробіть осінню фотосесію. Замовте професійного фотографа, або попросіть когось зі своїх друзів зробити вам кілька атмосферних фото. Осінні світлини завжди надихають творити щось нове.

Придбайте свічку з осінніми ароматами. Які запахи у вас асоціюються з осінню? Знайдіть свічку з таким запахом і паліть ввечері. Романтичний настрій вам буде забезпечено.

Відвідайте з друзями кав’ярню. Насправді цей варіант дуже поширений, саме восени хочеться пити чай, каву чи улюблений глінтвейн. Але якщо ви не любитель ходити в такі заклади, спробуйте. В холодні осінні вечори там по-особливому затишно.

Проведіть SPA-день. Приділіть час собі, своєму тілу, своїй зовнішньості. І настрій покращиться, і ваш вигляд помітно зміниться в кращу сторону.

Оберіть цікавий серіал для перегляду. Коли ще переглядати серії за серіями і хвилюватися за головних героїв улюбленого телешоу, як не восени? Вечір, ароматизована свічка, теплий зігріваючий чай і цікавий серіальчик зроблять ваш день.

Скласти осінній плейлист. Знайдіть музику, яка буде доречною саме в місяці вересень-жовтень-листопад і вмикайте створений плейлист тільки в цю пору року. Хвилинка ностальгії періодично потрібна кожному.

Сходіть в кінотеатр. Жанр фільму бажано сімейний. Такий, щоб після перегляду на душі стало так легко, так затишно… Відповідна кінострічка зможе викликати такі ж відповідні емоції.

Складіть список книг. Може ви не помічали, але складати плани, складати різні списки, ТОПи, підбірки буває так захопливо.

Ви вмикаєте всю свою фантазію і викладаєте її на папері. Можна обрати функцію “Допомога Друга” і написати пост в соцмережі, в якому попросити друзів порадити фільми, книгу, серіал тощо.

Прогуляйтеся осіннім лісом. Почерпаєте сили, натхнення, а може і нові креативні ідеї. Природа зажди мотивує.

Романтичний вечір. Кожна пора має свої переваги та особливості, але чомусь осінь вважають найбільш романтичною. Тому без гарного вечора з коханою людиною при свічках і за келихами хорошого вина восени ніяк.

Протестуйте нову косметику, щось із ряду косметичних засобів для догляду за шкірою чи тілом. Для жінки нова косметика, а головне хороша косметика —  то запорука гарно проведеного дня.

Спробуйте новий напій, якщо не вживаєте алкоголь —  новий чай. Шампанське —  напій новорічних та різдвяних свят, навесні дуже хочеться ніжного напівсолодкого вина, коньяк чи віскі найбільше смакується літом, а от глінтвейн —  напій осені.

Намалюйте картину за номерами. Такий новий вид мистецтва може освоїти кожна людина. Стрес знімає, настрій піднімає, кілька днів роботи вам забезпечено. В ідеалі —  обрати осінні пейзажі.

Замініть шпалери на робочому столі та гаджетах.

Сідаєш за ноутбук чи розблоковуєш телефон —  а там одразу атмосферне фото. Так одразу добре стає… А сам процес ще цікавіший, коли кожна картинка краща за попередню і не знаєш, що вибрати, тому що хочеш всі… Цей процес не описати словами.

Знайдіть цитати, що надихають. Записати, роздрукувати, запам’ятати, щодня перечитувати і повторювати собі їх щоразу. Цитати взагалі відіграють важливу роль у нашому житті. Завдяки потрібним словам можна знайти в собі сили йти далі, боротися, досягати своїх цілей та здійснювати мрії. Мрії… Слово чомусь асоціюється з осінню.

Продумайте новорічні подарунки для близьких. В осінній період і самі подарунки обійдуться вам дешевше, і відчується наближення найбільш очікуваної пори кожного року —  княгині-зими та її чарівної атмосфери.

Цілий день фотографувати. Виділіть один день восени, щоб присвятити його фотографії. Фотографуйте усе —  природу, людей, емоції… І потренуєтесь над фото-навичками, і будете мати нові круті світлини.

Оновіть простір навколо себе. Дім, робоче місце, авто —  змініть дещо в інтер’єрі. Купіть гірлянди, свічки, нові блокнотики, поміняйте місцями меблі, предмети декору. Кращого антистресу і не придумаєш.

Осінь — неймовірна пора, якщо з нею дружити. Любіть осінь, надихайтесь осінню, творіть восени і найголовніше — проживайте осінь, а не переживайте її.

Share.

Leave A Reply