Астрологи допомогли Санті Дімопулос обрати ім’я для донечки

0

Відома українська співачка, учасниця одного з сезонів “Фабрики зірок” та екс-солітска гурту “Віа Гра” Санта Дімопулос у вересні народила донечку. Вчора, 2 жовтня, знаменитість розсекретила ім’я дитини та розповіла, що за порадою зверталась до зірок.

Це були довгі суперечки. Коли я була вагітною, Ігор жартома називав маленьку Зінкою. Чому так –  невідомо досі. На останніх термінах у мене було два варіанти – Тіана та Міккела, –  розповідає Санта.

За словами співачки, хотілось чогось особливого та рідкісного. Але без консультації астрологів колишня “фабрикантка” не хотіла приймати остаточного рішення.

Як тільки вона народилась, я надіслала всі дані астрологу (навіть двом) і отримала відповідь –  жодне з обраних мною варіантів не підходить. Ім’я повинно починатися на СО і закінчуватися на ДА. А найбільш підходящий варіант –  Софія.

Так донечка була без імені три дні. Потім мій чоловік просто пішов в мерію і записав її Софія. Ось така заплутана історія вийшла, – написала в своєму Іnstagram Дімопулос.

https://www.instagram.com/p/B3H27m0pSWZ/?utm_source=ig_web_copy_link

 

 

Share.

Leave A Reply