Актриса Наталя Васько вперше розповіла про загибель коханого

0

Відома українська актриса, 47-річна Наталія Васько, вважає за краще не афішувати своє особисте життя. Однак нещодавно зірка серіалу “Кріпосна” в рубриці “Кава з перцем” програми “Зірковий шлях” на телеканалі “Україна” відверто поговорила про своїх чоловіків, розповідає Сьогодні.

Так, Наталя розповіла, що на четвертому курсі вийшла заміж за пастора, який заборонив їй займатися акторством. Той період артистка згадує з жахом: “Я від нього нікуди не йшла, я просто хотіла повертатися в професію. Я вмирала без професії, я не могла… Я все вмію робити, я готую, я не боюся ніякої роботи. Але я гинула, я вмирала без професії”.

Незабаром Наталя народила дочку і зважилася на серйозний крок – піти від чоловіка і повернутися до рідного Червонограда з маленькою дитиною на руках. Спочатку дівчина продавала торти, однак за кілька місяців мама і сестра взяли виховання дочки актриси на себе, а Наталя змогла повернутися до Києва, щоб реалізуватися в професії. Незважаючи на втрачений час, Васько вдалося не тільки наздогнати, а й перевершити однокурсників.

Наталя також зізналася, що 10 років тому перебувала у стосунках з хлопцем, набагато молодшим за неї. Пара зустрічалася близько року, проте їхня романтична історія закінчилася трагічно – загибеллю молодої людини.

“Я колись зустрічалася з хлопцем, але він був трохи молодший за мене, і не на пару років, це ще десь рік 11-й або 10-й був. Але там трагічна ситуація, він загинув. Він працював у нас у театрі спочатку монтувальником, потім він займався світлом. Я десь з ним зустрічалася трохи більше року. І потім сталася трагедія, він загинув. І тому це ще довго буде дуже болюча рана”, – ділиться актриса.

Share.

Leave A Reply